Vacatures

 

 

 

 

 

       


Administratie

Wat vragen wij? Omdat deze organisatie veel internationale contacten heeft is een uitstekende beheersing en woord en geschrift van zowel de Nederlandse als de Engelse taal essentieel. Daarnaast zijn beheersing van de Duitse en Franse taal een prť. Je komt terecht in een gedreven en resultaatgericht team, dus het is belangrijk dat je dat zelf ook bent. Dat betekent dat je geen 9-5 mentaliteit hebt en met je met hart voor de zaak voor de volle 200% inzet. Je beschikt over een HBO opleidingsniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en analytisch sterk. Vanzelfsprekend beheers jij de diverse Office pakketten en ben je zeer accuraat.

Wat bieden wij? Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie in een zeer hecht team en een goed salaris. Als je hier op je plek zit dan zullen ontwikkeling en ontplooiing ook zeker op de agenda staan en maak je kans op een vaste baan.  


Productiewerk

Je bent mede verantwoordelijk voor de aanvoer van grondstoffen voor het productieproces;Daarnaast voer je logisiteke werkzaamheden uit met behulp van de heftruck;Tevens kan je worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de productie.


 

Schoonmaak

Voor Amsterdan en omstreken zijn wij sinds vele jaren het vertrouwde adres voor de schoonmaak voor zowel bedrijven als particulieren.Schoonmaak Amsterdam is flexibel in haar diensten, hanteert een hoge standaard voor het eindresultaat en levert dit tegen scherpe prijzen.Glazenbewassing

Als professioneel glazenwasserij komen onze medewerkers op alle soorte van werk, van klein tot groot en van laag tot hoger werk. Het wassen van ramen op grote hoogte kunt u door ons laten uitvoeren met een hoogwerker of telescopische glasbewassing. Bij telescopische bewassing werken wij met osmose water, ook wel gedeminiraliseerd water genoemd, wat is ondergaan aan een zuiveringsproces. dit water heeft een aantal unieke eigenschappen:

-het osmose water absobeert het vuil wat op het oppervlak zit.

-het osmose heeft een wassend vermogen.

-het osmose water droogt streeploos en vlekvrij op.


Bouw

Dankzij onze jarenlange ervaring en het rechtstreekse contact met onze opdrachtgevers, garanderen wij een perfect eindresultaat voor iedere klus. Wij denken graag met u mee en adviseren u zowel tijdens het voortraject als bij de uiteindelijke uitvoering van gehele opdracht of het asbest inventarisatie rapporten die gemeente eist. Uw wensen kunnen worden weergegeven in een 3D tekening om vervolgens vertaald te kunnen worden naar een technisch haalbare oplossing


Catering

U verteld ons wat u lekker vindt en wij verzorgen op basis van uw smaak de gerechten en de styling. Ervaring, oog voor detail, creativiteit en het goed kunnen luisteren naar uw wensen zijn de basis ingrediŽnten voor een succesvolle catering. Wij hebben onze eigen specialiteiten, gerechten en menuís, maar werken ook erg vaak met nieuwe recepten en op maat gemaakt menuís op basis van uw smaak, budget, doelstelling, de locatie en het thema. Amsterdam Catering is een catering bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in catering op unieke en exclusieve locaties in Amsterdam en omgeving.

Amsterdam Catering staat voor een unieke beleving, waarbij de verschillende smaken en prikkels perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij maken van uw catering een bijzondere culinaire ervaring.


Cheuffeurs

Het vervoeren, bezorgen en ophalen van pakketten bij onze klanten volgens een vaste route. Controleren van de vrachtbrief en bijbehorende export papieren. Voeren van de administratie die behoort bij de functie van een UPS-Chauffeur. Het pakketcenter van Amsterdam bevindt zich nabij station Sloterdijk.

De functie van Chauffeur is een full-time baan; 40 uur per week. De werktijden zijn normaal, dat wil zeggen van maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur, waarbij flexibiliteit in werktijden een vereiste is en werken op zaterdag is optioneel.

 

 

 

Mega power uitzendbureau

Adres.Vlaggemast 59 1034 PD Amsterdam

T.06 557 510 40

F.02 063 167 39

e-mail.info@mega-power.nl

 

 

Copyright © 2013 Mega Power. Alle rechten voorbehouden.

Gerealiseerd door www.bizclick.nl